Skip to content

Rekomendacijos

Siūlome laikytis šių rekomendacijų:

  • Reikalingi nepernokę, nepapuvę obuoliai, nes nuo to priklauso Jūsų sulčių kokybė ir ilgaamžiškumas. Pirmiausia obuoliai patenka į obuolių plovimo vonią kur jie yra nuplaunami didelio spaudimo vandens čiurkšlėmis purkštukų pagalba. Paskui obuoliai keliauja į traiškyklę-smulkintuvą, gauta obuolių masė spaudžiama juostiniu presu ir filtruojama per specialius filtrus kad gautųsi skaidrios ir gero skonio sultys. Šviežiai spaustos sultys pakaitinamos iki 78º- 80º C temperatūros ir čia pat išpilstomos į maišelius su integruotu kraneliu. Iš 100 kg šviežių obuolių gaunama apie 70 litrų sulčių. Rekomenduojame atsivežti ne mažiau nei 2 maišus obuolių.
  • Pagerinti sulčių skonį galite obuolius maišant su moliūgais, morkomis arba apelsinais. Maišymo proporcija su obuoliais neturi viršyti 1/5. Pvz. 2 maišai obuolių ir vienas krepšys moliūgų arba morkų.
  • Obuoliai turi buti švarūs, bet specialiai plauti nereikia. Morkas reikia nuplauti, bet skusti jų nereikia. moliūgus reikia supjaustyti kumščio dydžio gabalais, bet skusti nereikia. Apelsinus rekomenduojame apiplykyti su verdančiu vandeniu. Apelsinų žievės lupti nereikia.
  • Taip pat obuolius galite maišyti su uogomis – avietės, aronijos, šermukšniai ir pan. Taip pat galite maišyti nedideli kiekį vynuogių, bet jos turi būti nuskabytais koteliais.

Iš anksto atsiprašome, bet sulčių iš slyvų, burokėlių ir svarainių negalėsime išspausti, nes tam nėra pritaikyta mūsų naudojama sulčių įranga.